Skip to main content

Pianowinkel – Stemmen – Onderhoud – Piano verhuur

  • Les bij docent aan huis
  • Les in avonduren
  • Les overdag
  • Les aan kinderen
  • Les aan volwassenen
  • Klassiek

Met veel plezier geef ik pianoles in Culemborg aan kinderen en volwassenen. Dit doe ik vanuit mijn pianostudio in het hart van de oude binnenstad. Ik heb gestudeerd aan de conservatoria van Utrecht, Brussel en Den Haag. Naast piano speel ik ook klavecimbel en barokharp en geef ik regelmatig concerten. Als u hier meer over wilt weten, kijkt u dan op mijn officiële website, www.henriettewirth.com.

In mijn pianolessen kies ik een persoonlijke benadering: iedere leerling leert anders. Samen zoeken we naar de optimale manier om uw muzikaliteit tot uitdrukking te brengen op de piano, ongeacht leeftijd of startniveau.

Wilt u dat uw kinderen een muziekinstrument leren bespelen? Wat een cadeau: van pianospelen heb je een leven lang plezier. Bent u al een ervaren pianist? Heeft u altijd al piano willen leren spelen maar is het er nooit van gekomen? Ik help u graag bij uw eerste of volgende stappen op de piano.

Het allerbelangrijkste van pianoles is: plezier hebben. Ik zorg voor een ontspannen sfeer en een gezellige les, waarbij je na afloop een leuke tijd hebt gehad en fijn hebt kunnen spelen!

Naast pianoles geef ik ook klavecimbelles en correpetitie voor zangers en instrumentalisten. Neem contact met mij op, dan bespreek ik graag de mogelijkheden.

Straat: Tollenstraat 30

Postcode Plaats: 4101 BE Culemborg

Email Henriëtte Wirth

www.pianolesculemborg.nl