Pianowinkel – Stemmen – Onderhoud – Piano verhuur

Precision Touch Design (PTD)

Ervaar meer verbinding met uw vleugel

Precision Touch Design geeft uw vleugel een ongekende regelmaat in aanslag en toonvorming. Daarbij is uw voorkeur voor toon, volume en aanslag (licht of stevig) het uitgangspunt. Precision Touch Design maakt het ook voor pianisten met blessures vaak weer mogelijk om zonder problemen piano te spelen.

Precision Touch Design en Revisie

Precision Touch Design (PTD) is een revisiemethodiek voor vleugels, die verder gaat dan de traditionele pianotechniek. Het principe van PTD is gestoeld op een grondig inzicht in de functie van alle componenten van het vleugelmechaniek.

Precision Touch Design Analyse

Aan een PTD-revisie gaat altijd een PTD-analyse vooraf. Een PTD-analyse kan haarfijn duidelijk maken, wat de problemen met betrekking tot aanslag en toonvorming in uw vleugel zijn. U krijgt daarmee een helder inzicht in de kwaliteit en potentie van uw vleugel. De PTD-analyse biedt ook de mogelijke oplossing voor deze problemen.

Kosten van Precision Touch Design

De kosten van een PTD-analyse van de vleugel bij u thuis bedragen € 200,-. Bij opdracht tot een PTD-revisie van uw vleugel worden deze kosten met de kosten van de revisie verrekend. De kosten van een PTD-revisie kunnen uiteenlopen en zijn sterk afhankelijk van de uitkomst van de PTD-analyse.

Gecertificeerd Precision Touch Design Installer

Leendert van der Waal is door de “Precision Touch Design Academy Europe” (PTDAE) erkend als  “Precision Touch Design Installer”. Dit is de PTDAE-certificering  voor bewezen kwaliteit en ervaring.


Heeft u vragen? Neem direkt contact met ons op:

© 2020 Leendert van der Waal - Webdesign Buro Blûn - Inloggen -