Tipboek piano´s en vleugels voor slechts €5,-

Tipboek piano´s en vleugels voor slechts €5,-

Bent u van plan om een piano of vleugel te kopen, of wilt u meer weten over het instrument dat u bespeelt? Dan biedt Tipboek Piano en vleugel u alle informatie die u nodig heeft.

Tipboek Piano en vleugel maakt deel uit van de Tipboek-serie over muziek en muziekinstrumenten. Het boek bespreekt alle elementen van het instrument in glasheldere taal. Zo wordt toegelicht welke elementen de klank van een piano bepalen, hoe u de verschillen tussen instrumenten kunt horen en zien, en wat u zelf aan het onderhoud van uw piano of vleugel kunt doen. De kennis over de werking van het mechaniek draagt bij aan een betere beheersing van de piano - en het boek wordt nergens te technisch. Ook piano-accessoires, silent piano's, stemmen en vervoer zijn onderwerpen die uitgebreid aan bod komen.

U kunt het "Tipboek Piano en Vleugel"' aanschaffen bij ons in de winkel voor de onwaarschijnlijke prijs van €5,-. (Winkelwaarde €14,90)

Aanbevelingen

Het boek, geschreven in samenwerking met meer dan vijfentwintig pianisten, pianotechnici, pianodocenten en andere experts, wordt aanbevolen door topmusici:

'Breng zo'n ingewikkeld instrument maar eens zo duidelijk in kaart. Geweldig!'
Louis van Dijk

'Onmisbaar voor serieuze pianoliefhebbers.'
Ronald Brautigam

'Zeer informatief, met veel gevoel voor de praktijk.