Skip to main content

Pianowinkel – Stemmen – Onderhoud – Piano verhuur

Aanbevelingen

Ervaringen van klanten

November 2012

"Tweede jeugd"

Groot onderhoud van een Ibach piano van 40 jaar oud

Mijn oude studiepiano is 40 jaar oud. Een Ibach, een dame op leeftijd. Toen ze langzaamaan haar snaren wat liet hangen en veel te snel ontstemde kwam Leendert voor een specialistenadvies en vertelde dat we met een stevige revisie en investering weer een prachtig instrument zouden terugkrijgen. Ik moest wel even slikken van het bedrag maar genoot van het feit dat de piano ook door dochter Roos zo intensief wordt gebruikt en vond het daarom een investering waard. Ik had geen idee hoe goed zij zou worden na deze behandeling.

Een week is ze van huis geweest, is het binnenwerk opgeknapt en zijn wat noodzakelijke reparaties gedaan. De piano was bijna onherkenbaar bij terugkomst. De klank is helderder geworden, de toetsen slaan heel licht aan (terwijl ze dat van oudsher al nooit hebben gedaan) en ze blijft weer gewoon op toon tussen de stembeurten door.

We zijn allemaal byzonder tevreden over het resultaat! Complimenten! Ook namens mijn dochter en mijn ouders (die het ook heel leuk vinden dat hun aanschaf in goede handen wordt onderhouden!)

Wageningen, 30 november 2012,
Pat van der Jagt